2012. február 29., szerda

Reborn portrébaba megrendeles alapjan - Jelenlegi ára: 84 000 Ft

Reborn baba megrendelesre
Sajat magam keszitem elethu babaimat ahogy bizonyara mar lattad itt a teszveszen/vateran.. a KEPEK MAGUKERT BESZELNEK.....
Reborn elethu portré baba megrendelésre.
Mit is ajanlok? Elethu baba keszitese adott foto alapjan. A megrendelo kivalasztja az altala kedvesnek tartott baba fotot a gyermekerol, ez alapjan en megprobalok baba szettet keresni a hasonlosagi jegyeket figyelebe veve. Hasonlo formaju orr, hasonlo fejforma, arcforma, szajforma stb.. Termeszetesen minden reszlet nem fog megegyezni az igazi gyermek fotojaval, de mivel sok ezer baba szett letezik eleg jo esellyel lehet talalni olyat ami hasonlatos.. Mindenkinek van egy kedvenc fotoja a gyermekerol amit ha ujra elovesz, felelevenednek a babakorszak kellemes pillanatai ami mosolyt csal az arcunkra! Valoszinuleg sok ilyen foto van, de a legjobb az amelyik eles, tiszta jol kiveheto reszletekkel rendelkezik. Nehany keppel illusztralom azokat a dolgokat amelyekkel kapcsolatban a legtobb kerdes erkezik.. Igy nez ki egy baba szett... 4 vegtag es egy fej. A vegtagok nem egyenesithetoek ki (azert csodat ne varjunk egy vinyl baba szettol, nem igazi gyermek )  Igy nez ki a baba testtel. A puha test ruhaban nem lathato, megkonnyiti a pozolasat a babanak, vegtagok a rogzitesnel mozgathatoak es a fej is.. Rendelheto hozza fiu/lany torzo illetve fiu/lany elso test vagy csak haspanel ezek lathatoak a kovetkezo kepeken.. ezek rendelese plusz koltseg, mert nekem sem adjak ingyen es nem tartozekai a baba szettnek.. altest kepek feltoltve oldalt..     Toltelekkent kizarolag higiénikus anyagot hasznalok ami a baba gyartas soran elterjedt nemzetkozi szinten. Szamomra nem az olcsosag a szempont hanem hogy a baba egy eleten at tartson ugyanabban a minosegben. Ezek a kepek a tolto anyagok: mikroszemcses uveg gyongy illetve polifibre toltelek A kovetkezo kepek peldakent szolgalnak arra hogy milyen esellyel lehet hasonlatos egy portre baba az igazi gyermekre.. ezeket a kepeket kolcsonkertem kollegaimtol mint illusztraciok, nem az en munkaim.. Ezen a kepen a kozepen lathato az igazi gyermek korulotte pedig a lehetosegek a szettre nezve..  
Ha egy fotonal nem tudjuk kivalasztani a megfelelo portre szettet akkor masik fotoval erdemes probalkozni.. a vasarloval kozosen valasztok es kollegakat is megkerdezek, igy a baba szett nemzetkozileg is keresve van "tobb szem tobbet lat" Az itt lathato peldak a reszleteket mutatjak babaimon ami nagyon fontos az elethusegre vonatkozolag . Minden egyes kep a sajat munkamat abrazolja..
Szamos Nemzetkozi Dijjat nyertem munkaimmal, a babaim Vilagszerte ismerte valltak.
A legjobb minosegu anyagokkal dolgozom ami a nemzetkozi piacon elerheto.. A babaimat ugy keszitem hogy egy eletre gyornyorkodhess benne. Természetesen szandekos rongalas, kaparas dorzsoles altal eloidezett serulesek soran a festes nem marad eredeti minosegu.. A minosegi garancia mindig a rendeltetes szeru hasznalatra vonatkozik.!!!
Postazas: Nemzetkozi Expressz kuldemenykent ami 5 nap alatt Magyarorszagon van. Csomagszammal ami alapjan ellenorizheted a csomag holletet.
Eddigi vasarloim rendkivul elegedettek voltak a munkammal, Magyarorszagra is tobb mint 20 babat adtam mar el eddig.
Valaszd a legjobbat!!
RESZLETFIZETES 3 HONAP IDOTARTAMRA.. utalas Magyarorszagi bankszamlara
HA KERDESED VAN IRJ NYUGODTAN,
KOSZONOM HOGY BENEZTEL.



Jelenlegi ára: 84 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 01:49
. Reborn portrébaba megrendeles alapjan - Jelenlegi ára: 84 000 Ft