2011. július 26., kedd

Földi acél kalapács ..

Földi acél kalapácsot ..:
Akkor meg kell bízniuk a szerszámok!

A német márka STEEL FLOOR ® a minőség, az érték és a megbízhatóság.

Függetlenül attól, hogy azt szeretnénk, hogy nagy falat kivezetései 105 mm, akar fúrni teljes lyukak beleértve a 40mm átmérőjű beton és fal nyílások megemelkedik: A szerszámot nem csinál ott sántít - nem véletlenül egy vésővel fúró ismerik, de (!) hogy emelje a véső, és azt szeretnék fúrni egy fúróval, és mindig annyi ereje, hogy nem a szerszám, és meg kell ezt a munkát.

Az erős Schlagbohr és bontókalapács STEEL FLOOR ® egy olyan eszköz, amit számíthat. A működési súlya tekintélyes 10 kg ő körülbelül négyszer olyan nehéz, mint egy jobb fúrókalapács - elég könnyű dolgozni, jól fej fölött is, de elég nehéz, hogy rengeteg energiát, hogy még, hogy ténylegesen tenni. Az egyik dolog, amit meg kell világos: a modern pneumatikus gépek hatása végezhet még viszonylag alacsony elektromos elméletileg jelentős erő, de csak igazán, hogy ha egy kellően erős ellen-állomány, illetve súlya a gép áll rendelkezésre. Ezért a súlya a gép helyébe semmi, és így érthető, hogy az erős Schlagbohr és bontókalapács STEEL FLOOR ® 6-8 szor erősebb, mint a standard fúrókalapács.

Ez Schlagbohr és bontókalapács ® STEEL FLOOR, Németország, kizárólag professzionális felhasználásra terveztek, hogy erős. Választani minőségű, valóban egy kicsit drágább, de megéri - nagy megbízhatóság, a tartósság és a puszta erő fejlesztése - mint ahogy szükség van rá. A gyártó lát EUR 599, - ajánlott fogyasztói ára, mint korábban - bizonyára indokolt -, hanem általános forgalmazója Európában, mi nem kötelező: ezért itt EUR 1, - ...
Ár: 99 EUR